kod | | příchuť | velikost | balení |
600 044 | boilies BOSS 2 Speciál | mrtvola | 16 | 200 g |
600 044 | boilies BOSS 2 Speciál | mrtvola | 20 | 200 g |
Brusinka je velice speciálním boilies, které je určeno čistě do studené vody. Konzistence je hrubší a rozpadavější. To je nezbytné spolu s účastí několika speciálních atraktorů do chladné vody. Je potřeba toto boilies častěji nastražovat nové, aby byla jistota, že na háčku kulička stále setrvává. Tato aktivita bude ale vyvážena skvělým úlovkem. V zimním období je však důležité perfektně kapry lokalizovat. Tomuto boilies předcházelo několik generací podobného zimního boilies, které bylo postupně vymodelováno až do dnešní podoby. Je chloubou naší zimní rybařiny. Na toto boilies jsme již zdolali mnoho krásných kaprů.
Játra-Vanilka je novinka roku 2015, je na velice podobném základu jako přírodní játra. Tato varianta svými vlastnostmi za svojí starší sestrou nijak nezaostává, naopak se velké úspěchy dostavují i v teplotách, které klesají pod 10°C. Od tohoto produktu očekáváme velké věci a těšíme se, že nám své přednosti ještě ukáže.
Pro rybářskou sezónu 2015 přinesla firma Carp Servis Václavík zajímavou novinku. Tou je nový segment ve produktové řadě boilies Boss2 a to v provedení Speciál - Krill-kreveta. Už název napovídá o co zde půjde. Samozřejmě se jedná o boilies na masové bázi s celou řadou komponentů mořského původu. Základ tvoří dvě výjimečně atraktivní moučky. Krill moučka a kreverová moučka. Obě tyto moučky jsou osobité svou charakteristickou vůní a především svými vlastnostmi. Dále tento boilies obsahuje enzymaticky upravené masové komponenty, které tomuto produktu dávají ještě větší schopnost velice brzo zaujmout okolo se pohybující ryby. Dále přírodní koření a ještě několik dalších komponentů, které si firma nechává jako své výrobní tajemství. Struktura Krill-krvety je středně až více hrubá a proto poměrně dobře uvolňuje své charakteristické pachy. Docela zajímavou skutečností je fakt, že tento druh boilies neobsahuje žádnou sloučeninu na chemickém základu, která by tvořila hlavní pachovou složku. Tím by se nechal tento boilies zařadit do kategorie tzv. přírodních. Jistě se jedná o diskutabilní téma, ale jistě boilies tohoto tipu může být, zejména při dlouhodobém lovu, pro ryby zajímavější, než běžně vyráběné. Toto boilies patří spíše mezi letní, případně použitelné při teplotách vody nad 12°C. Tato informace je spíše orientační.
Návrat příchutě Losos-Sardinka si troufáme označit jako znovuzrození legendy. Dříve jedno z nejoblíbenějších boilies prošlo drobnými úpravami a vylepšeními, aby se mohlo vrátit v podobě speciálu řady Boss2. Základ tvoří enzymaticky upravený lososový protein a osvědčená pachová silice sardinky. Očekáváme, že naváže na popularitu svého předchůdce a zařadí se opět mezi nejpopulárnější varianty boilies.
Přírodní játra jsou horkou novinkou, která při testování v sezóně 2013 přinášela jedno překvapení za druhým. Základ tvoří čistě přírodní enzymaticky upravený jaterní derivát, který není nijak agresivního vzezření, avšak jeho účinnost je opravdu fantastická.
Vegan je tajuplné boilies vyrobené ze semen, koření a vaječných bílkovin. Neobsahuje žádné chemické ochucovadlo, a tím se řadí do skupiny přírodních nástrah. Velmi dobře funguje v letním období a lze na něj lovit i amury.