Zboží

Značka

    Akční nabídka !

    

    wobler Salmo SLIDER 10S Chartreuse Blue

    Wobler Salmo Slider 10 S . 

    Obvykle se Slider vláčí pomocí přítahů udice za neustálého rychlého vláčení, přítahy prutem by měly být celkem rázné a rychlé. Když Slider vláčíte, tak se otáčí ze strany na stranu. Každá otočka by měla být dokonale synchronizována s navíjením.


    délka 10 cm

    hmotnost 46 g

    typ potápivý

    hloubka  1-2 m

    423047

    Salmo

    276 Kč s DPH

    Koupit

    228 Kč bez DPH
    • Nástraha je vyrobena z plastu a jedná se o klasický neozvučený jerk typu „glider“ vyráběný v plovoucím a potápivém provedení.
    • Vyrábí se v plovoucí i potápivé verzi v délkách 5, 6, 7, 10 a 12 cm.
    • Standardní poměrně slušné trojháčky dostačující pro lov všech ryb s výjimkou sumce.
    • Předností je plochý tvar těla spolu s jeho vyšší hmotností (potápivá verze ve 12 cm váží 70 g) umožňuje daleké náhozy. Jeho chod i vzhled věrně napodobuje živou rybku. Je chráněn silnou otěruvzdornou povrchovou vrstvou, díky níž má celkem dobrou odolnost proti poškození.
    • Slider je neozvučený a hodí se jak pro běžnou přívlač tak i troling. Průměrná hloubka zanoření je od 0,5 m do metru. Výrobce udává u některých (potápivých) typů dosažení hloubky až 2 m. 
      Umožňuje lovit vodní predátory v relativně mělkých místech. Nástraha spolu s osvojenou technikou lovu dokáže vzbudit zájem většiny dravců. Slidery jsou účinné přes den i při večerní přívlači na mělčinách a při tažení pár centimetrů pod hladinou. Vynikající jsou i na prochytání rozlehlejších ploch.
    • Je to velmi dobrá nástraha na jerkování a to i pro začátečníky, protože má výraznou pohybovou akci a snadno se vodí. Slider je navíc nástrahou, kterou ryby ještě důvěrně neznají (i když to se rychle mění). Zkušení dravci číhající na kořist v mělčích vodách (0,5 – 3 m) na nástrahu velmi dobře reagují a důvěřivě na ni útočí.
      Nástraha má dvě pohybové akce – klasický cik cak pohyb, který docílíme škubáním a dále při rychlejším vedení Slider prostě plynule kličkuje do stran, ale s menší amplitudou. Takto rychle vedený Slider bývá atakován boleny.
    • lovenými druhy ryb jsou obvykle štika, sumec, bolen a candát. Nejmenší velikosti jsou ale vhodné i k lovu okounů, tloušťů a pstruhů duhových.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

        Akční nabídka !

        

        Košík  

        Žádné zboží

        Poštovné 0 Kč
        Celkem 0 Kč

        K pokladně