Zboží

Značka

    Akční nabídka !

    

    Univerzální lepidlo StormSure Flexible - tuba 15 g

    Tubička 15g pružného lepidla StormSure, které dokáže divy!

    Jedná se o profesionální pomoc při údržbě jakéhokoliv rybářského, outdoorového či military oblečení, stanu, spacáku, karimatky, batohu, bot, plachty či ponča.

    Lepidlo je velmi elastické a lze jej použít na nepromokavé oděvy, rybářské holinky, čluny a nafukovací hračky.

    • doba schnutí 2-4 hod
    • doba schnutí pro použití 10-12hod
    • barva průhledná
    • obsah tuby 15g


    870201

    269 Kč s DPH

    Koupit

    222 Kč bez DPH

    StormSure lepidla jsou pomalu tvrdnoucí a dají se použít prakticky na jakýkoliv materiál: dřevo, látku, kov, plasty, kůži, gumu, polyuretan, nylon, sklěnená vlákna a mnoho dalšího. Lepidlo je ve finále naprostovoděodolné a vhodné do každého počasí. Největší výhodou je fakt, že lepidlo zůstává průžné a drží velice pevně pohromadě - vytvoří tedy samo o sobě záplatu!

    Pokud natřete lepidlo na povrch látky, střední vrstva se postará o voděodolnost a také vzduchotěsnost - dá se tedy použít k opravě nepromokavých oděvů či nafukovacích karimatek. Stačí například přilepit standardní záplatu a přetřít lepidlem StormSure Flexible. Lepidlo je na povrchu velmi odolné a nemusíte se tak bát o jeho životnost. Stejně tak s ním můžete pohodlně podlepit jakékoliv protékající švy.

    Lepidlo zvládne spojit i prakticky jakékoliv dva materiály, perfektně se hodí i na přírodní materiály. Tím pádem se takto můžete postarat i o odlepující se podešev na kožených kanadách, roztřené plátno, atd.

    Pokud jste tedy turista, voják, hráč AS, rybář, lovec, nebo kdokoliv, kdo potřebuje vyspravit nechtěnou trhlinu, je StormSure řešením.

     

    Jak na lepení se StormSure Flexible?

    • Spoj dvou materiálů - nanést slabou vrstvu na obě strany a nechat mírně zatížené 24hodin schnout
    • Výplň malé dírky - přelepte otvor kouskem izolepy, otočte a položte na rovném povrchu. Naneste zhruba 5mm silnou vrstvu lepidla, přetřete min 1cm přes okraje materiálu a nechte 24h schnout
    • Zalepení trhliny - vemte vhodnou látku jako záplatu s nanesenou slabou vrstvou lepidla a přitiskněte na rubovou stranu trhliny. Roztrženou látku si urovnejte a přiložte co nejblíže k sobě. Roztřená místa přetřete i zeshora lepidlem včetně pár milimetrů samotné látky a plastovou špachtlí zarovnejte. Nechte 24h schnout. Přebytečnou látku z druhé strany můžete odstřihnout.

    Pokud vás zajímá jakýkoliv návod na použití lepidla, najdete je na tomto YouTube kanálu. Spoje je potřeba před aplikací očistit a otřít rozpouštědlem. Lepidlo StormSure flexible nefunguje s materiály: polyethylen, polypropylen a PTFE. Nenačaté lepidlo lze dlouhodobě skladovat, pokud je jednou otevřeno, doporučujeme jeho umístěný do ledničky či mrazáku a nechat ho ohřát až před opětovným použitím.

        Akční nabídka !

        

        Košík  

        Žádné zboží

        Poštovné 0 Kč
        Celkem 0 Kč

        K pokladně