Zboží

Značka

    

    boilies BOSS 2 Magic - Mořská panna 200g

    Boilies Boss2 Magic je řada odlišná od klasiky. Přestože tento typ boilies na první pohled budí dojem jednoduchého složení, opak je pravdou. Hlavním cílem u této nástrahy bylo vyrobit boilies výrazné barvy a pronikavého aroma se zachováním maximální atraktivity. Těmto atributům se však složitě dostává, pokud většina všech důležitých složek kvalitního boilies je tmavé barvy. 

    Carp Servis Václavík

    85 Kč s DPH

    Koupit

    74 Kč bez DPH

    Použili jsme zde naši novou složku na bázi enzymaticky upravených živočišných bílkovin, která barevně nedegraduje nástrahu, a přitom kaprům báječně chutná. 

    Dobře se jevila Slunečnice a obrovský úspěch zaznamenala především na jaře roku 2017. Pikanter nás zase ohromil v teplejším období na stojácích. Slunečnice je žluté barvy a velmi pronikavé sladké příchutě. Pikanter je oranžový s kořeněně masovou vůní, což zaujme každého staršího kapra. Jelikož tato řada zaznamenala mezi rybáři obrovský úspěch, rozhodli jsme se ji rozšířit o novinku s názvem Mořská panna. Kuličky jsou sladké příchuti a jejich růžová barva je pro kapry nesmírným lákadlem. 


    kod příchuťvelikostbalení
    600 067Boilies BOOS 2 Magicmořská panna16200 g
      600 067    boilies BOOS 2 Magic    mořská panna  20200 g


        Akční nabídka !

        

        Košík  

        Žádné zboží

        Poštovné 0 Kč
        Celkem 0 Kč

        K pokladně